Επί δύο και πλέον δεκαετίες η TEBIOME κατασκευάζει απαιτητικές, αξιόπιστες και οικονομικά αποδοτικές εφαρμογές για τις βιομηχανίες των κλάδων τροφίμων και ποτών, χημικών, ενέργειας και φαρμακευτικών προϊόντων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η TEBIOME είναι διεθνώς αναγνωρισμένη για τις ικανότητές της στην ανάλυση και επίλυση σύνθετων μηχανολογικών προβλημάτων, αξιοποιώντας όλους τους διαθέσιμους πόρους και τη μακρά εμπειρία της. Η εταιρία μας αναλαμβάνει μία γκάμα έργων που εκτείνεται από απλές μηχανολογικές συντηρήσεις έως εξελιγμένα projects μεγάλης κλίμακας για πολυεθνικές σε όλο τον κόσμο.

Η TEBIOME αναπτύσσει, σχεδιάζει και κατασκευάζει Συστήματα Επεξεργασίας Νερού (Water Treatment Systems), Συστήματα Clean-In-Place (CIP), Syrup & Dairy Rooms και άλλες απαιτητικές εφαρμογές με άξονα την ποιότητα και την μακροχρόνια αντοχή.

Όλα τα προϊόντα της TEBIOME σχεδιάζονται από έμπειρους ειδικούς και κατασκευάζονται με τα υψηλότερης ποιότητας μη-διαβρωτικά υλικά.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Από τις αρχές λειτουργίας της εταιρείας μας, ένας από τους κύριους στόχους μας ήταν να δημιουργήσουμε μια εταιρεία που συνδυάζει εξειδικευμένους και έμπειρους μηχανικούς και εν γένει προσωπικό, και σύγχρονες εγκαταστάσεις στις οποίες θα μπορούμε να σχεδιάζουμε, δοκιμάζουμε και κατασκευάζουμε τα πλέον απαιτητικά έργα. Και τα καταφέραμε!

Σήμερα, η ΤEBIOME είναι μια παγκοσμιώς αναγνωρισμένη εταιρία στο χώρο της, έχοντας ως πρωταρχικό στόχο τη σχεδίαση και την κατασκευή της βέλτιστης λύσης σε κάθε έργο, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, στο συντομότερο χρονικό διάστημα, αλλά με τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και κορυφαία ποιότητα.

Οι πελάτες μας απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και έγκαιρη παράδοση προϊόντων, ως αποτέλεσμα της άμεσης και άψογης συνεργασίας εντός ενός οργανισμού απόλυτα οργανωμένου και επικεντρωμένου στις ανάγκες του πελάτη. Εργαζόμαστε διαρκώς υπό απαιτητικά χρονοδιαγράμματα για έργα υψηλών τεχνικών, περιβαλλοντικών και οικονομικών απαιτήσεων. Η εμπειρία μας, τα επιτεύγματά μας και η ικανοποίηση των πελατών μας είναι αυτά τα οποία μας κινητοποιούν και μας ωθούν σε μία διαρκή αναπτυξιακή πορεία, συμβιβαζόμενοι με τίποτε λιγότερη από την κορυφαία ποιότητα.