ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Εξειδικευμένες λύσεις για απαιτητικά έργα

Η ΤΕΒΙΟΜΕ σχεδιάζει και κατασκευάζει αντιδιαβρωτικό εξοπλισμό χρησιμοποιώντας μία μεγάλη γκάμα υλικών. Οι μηχανικοί μας είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν ώστε να προσδιορίσετε την πιο οικονομικά αποδοτική και αποτελεσματική λύση, ενώ το εξειδικευμένο μας εργαστήριο είναι πλήρως εξοπλισμένο για κατασκευές υψηλής ποιότητας.

Η τροχιακή συγκόλληση έχει αποδειχθεί ότι είναι μια πολύ αποτελεσματική μέθοδος για τις συνδέσεις σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα σε συστήματα στα οποία τα προϊόντα που ρέουν μέσω αυτών, πρέπει να διατηρούνται καθαρά ή/και αποστειρωμένα. Οι μηχανικοί της TEBIOME σχεδιάζουν και εγκαθιστούν υψηλής ποιότητας δίκτυα συγκόλλησης με τροχιακή σύντηξη, προσαρμοσμένα στις ανάγκες του πελάτη.

Η TEBIOME κατασκευάζει και εγκαθιστά συστήματα υγροποιημένου αέριου πετρελαίου (LPG) και φυσικού αερίου και μπορεί να εγγυηθεί τον αποτελεσματικό σχεδιασμό τους αλλά και την αποδοτικότητά τους σε σχέση με το κόστος.

Η TEBIOME είναι ένας αξιόπιστος εταίρος των σημαντικότερων ευρωπαϊκών εξουσιοδοτημένων εταιριών στον κλάδο των αεροσυμπιεστών υψηλής πίεσης PET blowing. Οι κύριοι τελικοί πελάτες μας είναι πολυεθνικές εταιρείες του κλάδου τροφίμων και ποτών. Η TEBIOME προσφέρει πλήρη σχεδιασμό και εγκατάσταση δικτύων σωληνώσεων υψηλής και χαμηλής πίεσης για τη βιομηχανία τροφίμων & ποτών, τη χημική και τη φαρμακευτική βιομηχανία.

Η TEBIOME παρέχει πλήρη μηχανική υποστήριξη και την εγκατάσταση συστημάτων ψύξης, θέρμανσης, συστημάτων εξαερισμού και κλιματισμού για βιομηχανικά και άλλα κτίρια.

Η TEBIOME είναι παροχέας ολοκληρωμένων συστημάτων πυρασφάλειας και πυρόσβεσης, τα οποία σχεδιάζει, κατασκευάζει και εγκαθιστά, καθώς και υπηρεσιών επιθεώρησης, ελέγχου και συντήρησης.

Η TEBIOME σχεδιάζει και εγκαθιστά ατμολέβητες και γεννήτριες σε συνεργασία με γνωστούς κατασκευαστές, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη και τους εκάστοτε τοπικούς κανόνες.

Η TEBIOME παρέχει εξατομικευμένες λύσεις αναφορικά με εναλλάκτες θερμότητας για κάθε εύρος θερμοκρασίας. Η ακρίβεια στη θερμοκρασία των υγρών υγρού είναι απαραίτητη για τη σταθερή λειτουργία της παραγωγής.